Vacatures-Functies

We hebben op dit moment één vacature open staan:
*  Open sollicitatie bij Speel-Mere – Werken volgens de Reggio Emilia-benadering

Geweldig dat je geïnteresseerd bent in Speel-Mere! Op dit moment hebben wij geen specifieke vacatures openstaan, maar dat betekent niet dat we niet enthousiast worden van jouw open sollicitatie. We moedigen je aan om je interesse bij ons kenbaar te maken en aan te geven naar welke functie jouw voorkeur uitgaat. Schrijf ons ook vooral over jouw motivatie en waarom je graag onderdeel wilt worden van het Speel-Mere team. We willen graag een bruisende interne lijst van talentvolle kandidaten opbouwen, zodat we direct contact met je kunnen opnemen zodra er een fantastische kans vrijkomt. Laat ons weten dat je er bent en we kijken ernaar uit om jouw sollicitatie te ontvangen!

KDV – Structuur
BSO – Structuur

Solliciteer bij Speel-Mere en kom ons team versterken!

Heb jij zin in een nieuwe uitdaging waar gezelligheid en plezier hand in hand gaan met professionaliteit? Dan hebben wij dé vacature voor jou bij Speel-Mere, een geweldige organisatie die bruist van de energie en werkt volgens de inspirerende Reggio Emilia-benadering. We zijn op zoek naar toptalenten zoals jij die ons team willen versterken en een waardevolle bijdrage willen leveren aan de ontwikkeling van onze kinderen.

Hier zijn de te gekke functies die we hebben bij Speel-Mere:

1. Groepsondersteuners: de helden die onze pedagogisch medewerkers ondersteunen bij hun dagelijkse avonturen. Samen bouwen we aan een veilige en creatieve omgeving waarin kinderen zich kunnen uitleven.

2. Pedagogisch medewerkers in opleiding (KDV/BSO): als jij droomt van een carrière in de kinderopvang, dan is dit jouw kans om praktijkervaring op te doen. Join the club en ontwikkel je pedagogische skills in zowel het kinderdagverblijf als de buitenschoolse opvang!

3. Pedagogisch medewerker (Startbekwaam) (KDV/BSO): jij bent een superstar die verantwoordelijkheid neemt voor de dagelijkse begeleiding en verzorging van onze kids. Samen creëren we een omgeving waarin ze kunnen groeien, leren en vooral heel veel plezier kunnen hebben.

4. Pedagogisch Professional (groepsniveau, vaste dagen, vaste uren) (KDV/BSO): jij bent een pro op het gebied van pedagogiek en je draait je hand niet om voor vaste dagen en uren. Samen met jouw team zorg je voor de beste kwaliteit en een topervaring voor onze kinderen.
Functieprofiel Pedagogisch Professional

5. Pedagogisch Expert (groepsniveau met extra taken/verantwoordelijkheden, vaste dagen, vaste uren) (KDV): ready for the next level? Als pedagogisch expert op groepsniveau krijg je extra taken en verantwoordelijkheden, zoals de observatie cyclus en de beleidscyclus. Jij bent een echte pionier in de pedagogische ontwikkeling binnen jouw groep.
Functieprofiel Pedagogisch Expert

6. Ontwikkelingsspecialist Speel-Mere (Groepsoverstijgend, 36 uur, wisselende dagen): we zoeken een genie die groepsoverstijgend werkt en ons pedagogisch beleid naar een hoger niveau tilt. Jij bent een ster in het inspireren van ons team en het stimuleren van professionele groei.
Functieprofiel Ontwikkelingsspecialist

7. Activiteiten Coördinator BSO (Meewerkend BSO, 36 uur, vaste dagen, vaste groep): hou jij van actie en avontuur? Als activiteiten coördinator op de BSO ben je dé persoon die de kinderen een geweldige tijd bezorgt met jouw creatieve en spannende activiteiten.
Functieprofiel Activiteiten Coördinator

8. Atelierista (Combinatie functie KDV/BSO, 27 uur, vaste dagen): als atelierista ben jij de artistieke duizendpoot die zowel op het KDV als de BSO zorgt voor een explosie aan creativiteit. Jij laat de kinderen schitteren met kunst en andere te gekke creatieve activiteiten.
Functieprofiel Atelierista

Bij Speel-Mere geloven we dat een dag zonder lachen een verloren dag is. We bieden niet alleen een inspirerende werkomgeving, maar ook geweldige arbeidsvoorwaarden en volop kansen voor persoonlijke groei.

Dus, als je enthousiast bent, bruist van de energie en klaar bent voor een avontuur waarin plezier en professionaliteit hand in hand gaan, stuur dan snel jouw open sollicitatie naar ons toe. We kunnen niet wachten om jouw motivatiebrief en cv te ontvangen, waarin je natuurlijk aangeeft naar welke te gekke functie binnen Speel-Mere jouw voorkeur uitgaat. We blijven graag in contact met gepassioneerde en gemotiveerde professionals, zodat we je kunnen benaderen zodra er een fantastische functie vrijkomt die perfect bij jou past. Durf jij het avontuur aan? Laat het ons weten en laat je gegevens achter, zodat we je kunnen bereiken wanneer er een passende mogelijkheid zich voordoet.

Met een grote glimlach,

Alle medewerkers van Speel-Mere