BSO Groepen

Ontdek de unieke wereld van Dots, Stars en Stripes bij Speel-Mere BSO, waar we op maat gemaakte en boeiende ervaringen bieden voor kinderen in verschillende leeftijdsgroepen.

In onze Dots-groep, speciaal ontworpen voor de onderbouw, draait alles om het stimuleren van samenwerking door middel van leuke groepsspellen. Kinderen genieten niet alleen van gezamenlijke fruitmomenten, maar hebben ook de vrijheid om te kiezen uit een scala aan diverse activiteiten.

De Stars-groep, gericht op de middenbouw, biedt een uitgebalanceerde mix van ontspanning, bouwplezier en spelletjes. Hier hebben kinderen inspraak in het programma, waardoor ze actief kunnen bijdragen aan hun eigen ervaring. Samen met andere groepen delen ze gezellige maaltijden, wat de onderlinge band versterkt.

Voor onze bovenbouw, de Stripes, leggen we de nadruk op zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Hier krijgen kinderen de kans om hun eigen programma samen te stellen, inclusief activiteiten zoals hardlopen, deelname aan kookclubs en deelname aan spannende sporttoernooien.

Elke groep beschikt over een speciaal ontworpen ruimte die niet alleen de ontwikkeling van de kinderen ondersteunt, maar ook een inspirerende omgeving biedt waarin ze kunnen gedijen.

Bij Speel-Mere BSO staat plezier, ontdekking en groei centraal. Kom en ontdek samen met ons de boeiende wereld van Speel-Mere BSO, waar we elke dag streven naar het creƫren van onvergetelijke ervaringen voor elk kind.

Dots
Stars
Stripes