(KDV) Babylounge


KDV Speel-Mere: Babylounge

De babylounge is een speciaal ingerichte groep voor baby’s vanaf 6 weken totdat het kind goed kan lopen. De inrichting is met rustige kleuren en met verschillende loungeplekken, een rustige ruimte voor de jongste kinderen.

Activiteiten Babylounge

Met een babyhangmat, een hangwieg en ruime vloeroppervlakte om te leren kruipen en lopen, kunnen wij gerichte activiteiten aanbieden om de ontwikkeling van de baby te bevorderen. Het is zowel gericht op actief (ontdekken, verwonderen) als op passief gebied (doezelen, snoezelen, ontspannen, genieten, rusten).

Ook heeft de groep een aparte, maar aangrenzende eetkamer.Babylounge

Eten en drinken

Tijdens de eet en drinkmomenten zitten de kinderen die eraan toe zijn in een kinderstoel aan tafel. De babylounge is gesitueerd aan de tuinzijde en is voorzien van lage ramen zodat de kinderen ten alle tijden naar het park kunnen kijken. Baby’s die te groot zijn geworden voor de hangmat en de wieg slapen in hun eigen bedje in de slaapkamer.

De babylounge heeft ook de beschikking over een ruime tuin, speciaal voor deze leeftijd ingericht met gras, tegels en een speeltoestel (geschikt voor 1 jarigen).

 

BabyloungeBabylounge