Kamp 2023

FAQ:

Voor welke leeftijd is kamp geschikt?
Voor alle kinderen van 4 tot en met 12 jaar is kamp een ontzettende leuke en toffe tijd!

Mijn kind zit op de DOTS. Is mijn kind niet te jong?
Nee zeker niet. We gaan al jaren op kamp en ook de Dotjes vinden het er fantastisch! Kijk zelf naar je kind wat je denkt wat hij of zij aankan en overleg eventueel met de mentor, maar wij zeggen JA! 🙂

Waar is kamp?
We gaan weer naar de Kemphaan in Almere

Van wanneer tot wanneer is kamp?
We vertrekken maandag 23 oktober. Voor 9:00 uur verzamelen we met z’n allen en de bus vertrekt om 10:00 uur. Ja! We gaan met z’n allen met de BUS!!
Het kamp duurt tot donderdagavond. Dan is ook de bonte avond. Na de bonte avond gaan alle kinderen weer mee naar huis. 

Wat is het thema dit jaar
Het thema dit jaar is:
– Wie is de mol
– Expeditie Robinson
– Jachtseizoen

Ik vind 4 dagen te lang, kan mijn kind ook korter naar kamp?
Nee dat is niet mogelijk. Voor het kampgevoel en voor de groepscohesie is het voor iedereen een volledig kamp. Op het moment dat we zien dat een kind (of meerdere) erg moe is/zijn, hebben wij genoeg momenten op de dag dat kinderen even kunnen rusten of zelfs even kunnen slapen. Is een kind nu echt niet lekker van vermoeidheid of enorme last van heimwee, zullen wij altijd contact opnemen met de ouders!

Wat doen jullie als mijn kind het niet meer naar zijn/haar zin heeft?
Dan nemen wij altijd contact op met de ouders of om te overleggen, of om te vragen om op te halen. De ervaring leert ons dat dit maar zelden voorkomt en dat eigenlijk alle kinderen het wel ontzettend naar hun zin hebben.

Wat doen jullie als mijn kind ziek wordt?
Dan nemen wij altijd contact op met de ouders. Als het milde klachten zijn, gaan we in overleg met jullie kind, jullie zelf en wat wij ervan vinden. Op het moment dat hij/zij echt ziek is, zullen wij vragen om hem/haar op te komen halen.

Mijn kind krijgt medicijnen, hoe regelen jullie dit?
We hebben 1 iemand die verantwoordelijk is voor het geven van alle medicatie aan de kinderen, maar we denken er met z’n allen aan. Bij het inschrijven krijgen jullie allemaal nog een brief, met daarbij een medicijnformulier. Deze graag invullen en samen met de medicatie geven aan de desbetreffende medewerker.

Mijn kind draagt ’s nachts nog een luier, kan hij/zij dan wel mee op kamp?
Ja natuurlijk! Wij zullen hier heel discreet mee omgaan. Als kinderen het zelf lastig vinden of zich er voor schamen, zorgen wij ervoor dat andere kinderen hier helemaal niets van mee krijgen! Wij kunnen dat heel goed 😉 Neem extra luiers mee, en misschien een extra onderlaken en wij regelen de rest!

Wat moeten ze allemaal mee naar kamp?
Als de inschrijving gesloten is, zullen wij alle kinderen een kampbrief sturen met daarin alle adressen, telefoonnummers en een lijst met wat zij mee moeten nemen. 

Zijn er momenten dat wij kunnen bellen om te horen hoe het met mijn kind gaat?
Ja natuurlijk! Op dinsdag en woensdag hebben wij een contact moment van 9:00 uur tot 10:00 uur. Je kan dan een appje sturen naar Speel-Mere (0365323422) via WhatsApp en dan zullen wij met een anoniem nummer terug bellen.

Worden wij op de hoogte gehouden van de activiteiten?
We zullen een groepsapp openen voor alle ouders van kamp en daarin zullen wij ’s avonds, als alle kinderen op bed liggen, de foto’s delen van die dag.

Hoe gaat dat met het douchen?
We hebben aan twee kanten natte ruimtes. De kinderen van de Dots en Stars (die met een Pedagogisch Medewerker op de kamers liggen) worden hierin begeleid. De kinderen van de Stripes krijgen de opdracht om zichzelf te douchen. Alle kinderen douchen elke dag.

Wat kan ik verwachten van de Bonte avond?
’s Avonds zijn alle ouders welkom vanaf 19:00 uur. Om 19:30 uur starten wij echt met het programma. Wij verwachten dat alle ouders er zullen zijn, zodat alle kinderen vol trots kunnen laten zien wat zij de week hebben ingestudeerd of hebben beleefd. Na de bonte avond gaan alle kinderen weer mee naar huis. Wij zorgen dat alle tassen ingepakt zullen zijn. Hoe de avond zelf zal verlopen kunnen wij op voorhand niet vertellen, dat bepalen de kinderen namelijk helemaal zelf!

Vrijdag heb ik wel opvang nodig, maar ze komen dan terug van kamp. Kan mijn zoon/dochter vrijdag wel gewoon komen?
Ja zeker. Als je op de vrijdag ook gewoon BSO zou hebben, kan hij/zij vrijdag gewoon gebracht worden naar de BSO.

Hoe zit het met de betaling?
In het schema staat een lijst met de betalingen. Het is zo te lezen: Wat neem ik nu al af bij Speel-Mere (contractueel) en welk bedrag moet er dan nog betaald worden? Om een voorbeeld te noemen: Wij hebben voor 3 dagen een contract bij Speel-Mere, dan kost kamp nog €70,-. Heb je een pakket op maat voor 2 dagen, inclusief vakanties, dan kost kamp nog €90,-.

All-Inn

Pakket op maat met vakantie

Pakket op maat zonder vakantie

Alleen vakantieopvang

1 dag

€80,-

1 dag

€90,-

1 dag

€100,-

1 dag

€110,-

 

2 dagen

€70,-

2 dagen

€80,-

2 dagen

€90,-

2 dagen

€100,-

 

3 dagen

€60,-

3 dagen

€70,-

3 dagen

€80,-

3 dagen

€90,-

 

4 dagen

€50,-

4 dagen

€60,-

4 dagen

€70,-

4 dagen

€80,-

 

5 dagen

€40,-

5 dagen

€50,-

5 dagen

€60,-

5 dagen

€70,-

 

Zodra de inschrijving gesloten is, krijg je van ons een factuur. Deze factuur kan contant betaald worden en ingeleverd worden op kantoor.

Jaaaaaa, ik ben zo enthousiast! Ik wil inschrijven!
Dat kan door dit formulier in te vullen: Inschrijven Kamp

Mijn vraag staat hier niet tussen!

Neem gerust contact op met ons: info@speelmere.nl of via de telefoon 0365323422.
Twijfel je of je kind er aan toe is? Overleg met de medewerkers op de groep, zij kunnen jullie vertellen hoe hun kijk hierop zal zijn!

WIJ HEBBEN ER ZIN IN!!!