Vacature Pedagogisch medewerker minimaal 18 uur


Wij zoeken een Pedagogisch medewerker minimaal 18 uur

Ben je creatief, enthousiast en kun jij kinderen de ruimte geven voor hun eigen ‘ontdekkingstocht’? Kinderdagverblijf Speel-Mere zoekt per direct creatieve pedagogisch medewerk(st)ers voor kinderen van 0-12 jaar.

Wie ben je?

Je ziet dat kinderen van jongs af aan al vol mogelijkheden en talenten zitten. Je hebt plezier in een creatieve omgang met kinderen en kunt ze de ruimte geven voor hun eigen ontdekkingstocht. Je hebt een initiatiefrijke houding en staat open voor nieuwe activiteiten op het gebied van beeldende vorming, drama, dans en spel. Naast een ondernemende en flexibele instelling beschik je over goede organisatorische en communicatieve vaardigheden en ben je in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken. Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend en kunt kritisch naar jezelf kijken.

Je bent verzorgend, betrokken, sensitief, enthousiast, loyaal en neemt je werk serieus. Je voelt je thuis in een creatieve en persoonlijke omgeving. Daarnaast beschik je over een ruime pedagogische kennis, inzicht in groepsdynamische processen en bent ervaren en geïnteresseerd in het verder ontwikkelen van een pedagogiek op basis van de Reggio Emilia benadering. Je hebt tenminste één relevante opleiding. Je bent in het bezit van je rijbewijs.

Wat doe je:

Je bent verantwoordelijk voor de zorg en begeleiding van een groep jonge kinderen 0-12 jaar. Je volgt de ontwikkelingen van de kinderen en speelt hierop in door ze een veilige omgeving met daarin uitdagende activiteiten en materialen aan te bieden. Je draagt zorg voor een optimale ontplooiing van de kinderen en reageert adequaat op hun behoeften. Je rapporteert en documenteert aan ouders/verzorgers en collega’s door middel van dagbeschrijvingen, tekeningen, foto’s en werkstukken van kinderen.

Kinderdagverblijf Speel-Mere is vanaf 2002 gevestigd in een mooi, ruim en sfeervol pand, gelegen in het Meridiaanpark in de Regenboogbuurt.

Wat biedt Speel-Mere?

Speel-Mere biedt haar medewerkers bestaanszekerheid, uitdaging en afwisseling door;
– een arbeidscontract volgens de CAO Kinderopvang;
– een marktconform salaris;
– inspraak en zelfstandigheid;
– adequate begeleiding op maat;
– mogelijkheden voor medewerkers met nieuwe ideeën;
– afwisselend en uitdagend werk door het grote aanbod van creatieve activiteiten.

Ben je enthousiast over de functie en herken je jezelf in het profiel, dan nodigen we je uit om te solliciteren. Overtuig ons in een schriftelijke motivatie waarom jij klaar bent voor deze functie en waarom je bij onze organisatie past! Je kunt je schriftelijke motivatie en CV met foto onder vermelding van ‘Vacature Speel-Mere’ mailen naar info@speelmere.nl t.a.v. Linda Lem.

Voor meer informatie over Speel-Mere verwijzen wij je naar onze website:
speelmere.nl of je belt naar 036 5323422